Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Birbir hayli şirket ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve dirilik güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

– Duman engelleri yangına dayanıklı bölmelerle katkısızlanacak ve bölme içre mevzi vadi kapılar

Yangın kapisinda ürkü bar kolu ürkü çabucak bapnın kolaylıkla açılması bâtınin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin alt yeğinndaki yangın merdivenin mafevkya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Diğer taraftan binaların çabucak sadece her katlarından yangın merdivenlerine çıhun bir yangın kapısı ya da yangın kapıları mutlaka olmalıdır. En az kazan merdivenleri derece önemli olan yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın hayata tekrar selam dedikleri kapı kabil. Bütün bu özen edilecek hususlar bir araya getirildiğinde ise ortaya tehlikeli bir deneyim ve kalite müstelzim bir ihtiyaç ortaya çıkar. Size bu alanda en birinci sınıf ve en deneyimli görev ve ürünü sunacak olan bulunak : fezacelikkapi.com.tr sitedir.

Uslu kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması olasılı yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem çekmek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında kötü ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Emektar kuruluşlarda ve yangın merdiveni yerı ev olan binalarda kaçış merdiveni imalına imkân vermektedir. 

Bütün yangın kasası ve kanatları mualla kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra binalabilecek sıva tamiratı ve boya işçilikleri yüz baplar beis görmez.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve sorunaretler kullanılır.

Kapılarımızda aksesuar olarak standart ürkü amerikan bar, duman sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin ısmarlamaine için kilitli kol, Yangın Merdiveni Kapısı ve maksut renk uygulanmaktadır.

Pencere sistemleri genel olarak evinizin güvenliğini sağlamanıza yardımcı olan ürünlerden oluşur. Ailenizi hırsızlara…

Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have derece been classified into a category bey yet.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. şiddetli sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı sinelerine yerleştirilmesi ile bu baplar sundurma kurtarmaktadır.

Report this wiki page