Yangın Merdiveni Kapısı Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Bu kapılar, özellikle yangının çabucak yayıldığı alanlarda kullanılır ve oda içindeki insanoğluın esrarın etkilerinden korunmasına yardımcı olabilir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması strüktürlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Doğru şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir binası vardır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Topluluk ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm skorlı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i okumak dâhilin tıklayın.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının münasip standartlara ve yönetmeliklere münasip olup olmadığını yakalamak bâtınin etiket ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğu kez yararlanma yerından kâr iktisap etmek amacı ile meydana getirilen, yangın kapısı en ziyade 100 eş kapasiteli ve çatlak kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta kişi nüshasına destelı olarak merdiven koskocamanliği ayarlanmalıdır.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek Yangın Çıkış Kapısı fakat emniyetliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünce alışverişi konstrüksiyonlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Elektrikler kesik evetğunda bile geceleri parlayan bir gestaltda olan bu tasarlar cafcaflı durumların sistem göstericisidir.

İlgili testlerden geçmiş olması ve belirlenen sertifikalara iye olması gerekir. Çerçevesine iyiceca oturtulması gereklidir. Sağlıklı sabitleme mimarilmalı ve kaliteli hırdavat kullanılmalıdır. Yangın merdiveni kapısı olarak etiketlenmesi ve kapalı tutulması gerekir.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde yangın kapısı boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel mevki anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya sadık kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları muhtevain bu menteşelerin esenlıklı çalışması ve kapıyı anlayışsız kapatması gerekir.

Report this wiki page